historie 2021 a dále

Letošní rok 2021 byl opět ovlivněn karanténou. První polovina roku byla bez veřejného hraní, kultura holt měla půst. První pořadatel, který se odhodlal pořádat veřejnou akci byl pro nás ve Velkých Opatovicích s country festivalem Asi tak. Původní záměr byl velmi nejistý (bude? nebude?), ale nakonec se hrálo!
Následoval jubilejní ročník louckého White Storku. A pak vypukly prázdniny: jihlavský restaurant Buena vista, Léto s gustem na jihlavském náměstí, soukromá oslava v Říčanech u Brna, Kocouří scéna na Prázdninách v Telči (s kapelou Veget), opět Buena vista, loucká pouť a daleká cesta do Dolní Lhoty u Janovic nad Úhlavou (u Klatov) na festival Šumavský pařez.
Hráli jsme i na předvolební akci SPOLU na jihlavském Masarykově náměstí. A také jsme si - vlastně poprvé - zahráli v Plzni. Mělo to být vystoupení s plzeňskou kapelou SoVS v klubu ACW, ale choroby tomu zabránily, takže z 2. část se stal takový pódiový jam session s "pozůstatky" hostitelů a s Jardou Štěrbou.
Rok 2022 jsme zahájili v únoru v loucké Dolní hospodě - večer pro kamarády a známé. A pak už jsme se chystali na Banjo jamboree v Čáslavi, kam jezdíme hrát v jubilejních ročnících jako jedna z nejstarších kapel v této oblasti. Následovala Kocouří scéna na Prázdninách v Telči - pro velké horko u Panského dvora pod stromy.
Pak hraní na novém festivalu ve Svatoslavi u Waldsteinova zátiší; následovala tradiční loucká pouť a koncem srpna Šumavský pařez v Dolní Lhotě (u Janovic nad Úhlavou). Pak ještě tradiční Kozlova
stodola v Čejkovně u Lhotky, předvolební "sousedské posezení" v Lukách, bál v Plandrech, Gospel party v Jihlavě a již tradiční veřejná zkouška Pražců s Bee Bandem jako hosty.
 
V roce 2023 nám hraní poněkud ubylo... První půlrok byl bez veřejných akcí. To nás čeká až ve druhé půli roku: Zahajujeme soukromou oslavou kulatých narozenin Jaromíry, následuje country bál ve Lhotce u Telče,
Loucká pouť, zářijové dožínky v Jihlavě a soukromý country bál v Kosově u Jihlavy.

V roce 2024 nás čeká oslava 50. výročí trvání kapely. Chystáme ji na duben. Mezitím nahráváme ve studiu u Svati Kotase v Babicích nad Svitavou několik písní, abychom měli aspoň nějaký záznam současného obsazení kapely. Následuje křest knížky Petry Jahelkové (Sólo pro motýly) v Hasičském domě v Lukách.